Erfaren virksomhed
i fortsat udvikling.

Kvalitet og konkurrencedygtige løsninger

Millarco er en dansk virksomhed med over 30 års erfaring inden for konkurrencedygtige løsninger og tilfredse kunder. Vores fokus er at tilbyde produkter af høj kvalitet, der støttes af en fremragende kundeservice. Vi har et bredt udvalg af produkter designet til at imødekomme vores kunders behov, og vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter og tjenester. Vi er stolte af at være en pålidelig kilde til alle dine behov.

Bredt sortiment

Millarco har et bredt udvalg af egne brands med over 3.000 lagerførte produkter. Vi leverer værktøj, beslag, haveredskaber og grilludstyr til gør-det-selv-markedet i Norden. Vores sortiment spænder over Gør det selv, bolig & indretning samt have & fritid. Vi dækker behovene hos de skandinaviske forbrugere.

Den rigtige vare, til den rigtige tid

Siden 1986 har Millarco udvalgt dygtige leverandører i Asien, der sikrer en høj omsætningshastighed og god indtjening hos vores kunder. Vores sortiment spænder over forskellige prisgrupper og tilbyder stærke kædekoncepter. Vi leverer produkter til "gør-det-selv"-distributionen i attraktive emballager.

Én stor, professionel familie

Vi har en effektiv logistik- og økonomifunktion. Vores erfaring med tusindvis af containere, kæder og koncepter har skabt et dedikeret logistikteam.

Millarco fokuserer på at være en attraktiv arbejdsplads med engagerede og omsorgsfulde medarbejdere. Vores medarbejdere tager ansvar for deres egen og virksomhedens udvikling og er stolte af at være en del af Millarcos team.

Kultur og værdisæt

Vores kultur er baseret på ærlighed, troværdighed, kvalitet og engagement. Dette er fundamentet for vores ekspansion og skabelsen af driftige medarbejdere. Vi stræber efter at følge vores kunder i Europa og resten af verden, og vi er allerede godt i gang med internationaliseringen på skandinavisk plan.

Bæredygtighed og socialt ansvar

Vi har en kultur, der værner om vores kunder og os selv. Vi tror på ærlighed, troværdighed og kvalitet samt vores engagement i at skabe bæredygtige løsninger til gavn for miljøet. Vi investerer i miljøvenlige løsninger som varmepumper, solceller på taget og el-ladestandere på vores parkeringsplads, så vi kan fortsætte vores ekspansion og have dygtige medarbejdere.


Lars Bærentsen, CEO & Ejer.


Logistikkens jægersoldater

Håndteringen af tusindvis af containere, mange kæder og mange koncepter - har skabt et team af det, vi kalder “logistikkens jægersoldater”.
Millarco benytter stemmestyret varepluk på lageret og effektiviteten er steget med ca. 15%. Samtidig er fejlprocenten faldet mere end 10 gange, således kunderne er sikret de rette produkter i rigtige mængder. En af de helt store fordele er, at lagerekspedienten har begge hænder fri, som også har optimeret Millarco’s arbejdsforhold.
 
Millarco har plads til mange varer. Vores højlager er på 8.000 m².
Millarco vil konstant styrke virksomhedens position som en attraktiv arbejdsplads med engagerede medarbejdere, som tager ansvar for deres og virksomhedens udvikling, og som føler stolthed ved at være en del af Millarco’s team.

Din leverandør af alt til boligen, haven, grill og "gør-det-selv" produkter!

Én stor, professionel familie

Du kan nemt finde virksomheder i vores branche, som har flere medarbejdere, og som indkøber mere, omsætter mere og lover mere. Til gengæld er vi ret unikke, når det drejer sig om at levere varen og få det hele til at gå op i en højere enhed – at behandle leverandørerne med respekt for deres forretning, opfylde kundernes behov og skabe et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere og alle andre, som hver dag gør deres yderste gennem hele logistikkæden for at kunne leve op til det, som vi har aftalt.

Uanset om det drejer sig om varesortiment, distributionsmuligheder eller vores webshop, vil vi kun tilbyde løsninger, som vi kan stå inde for, og som fungerer for os og for vores kunder. Vores organisation bygger på ærlighed, troværdighed, engagement og kvalitet, og det er vi stolte af.

Vi er store nok til at have tilstrækkelig kapacitet og dygtige specialister inden for alle områder, men vi er samtidigt også små nok til at kunne arbejde på tværs af afdelingerne og i fællesskab løse de udfordringer, der måtte opstå i den daglige drift. 

Vi tænker ikke i kasser og afdelinger, men ser det store billede. Millarcos professionelle netværk er en velfungerende global familie, hvor vi hjælper og respekterer hinanden og giver plads til udvikling og ideer.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold