Om Millarco

Millarco er en 100 % danskejet virksomhed med mere end 30 års erfaring.

Millarco har siden 1986 udvalgt en lang række dygtige virksomheder i Asien, der formår at levere og videreudvikle kvaliteten i produkterne, så der til stadighed sikres en stor omsætningshastighed og god indtjening i kæderne. Sortimentet spænder over mange prisgrupper lige fra promotion-niveauet til semi-professionelt værktøj i den dyrere ende af skalaen. Sortimentet udvikles konstant og kan sammensættes til stærke kæde-koncepter, der matcher kædernes behov optimalt samt tilbydes til “gør-det-selv”-distributionen i flotte, salgsfremmende emballager. Derudover har vi en stærk og effektiv logistik samt økonomifunktion.


Vi råder over en bred vifte af egne mærker og har over 3.000 salgsbare varenumre i vores sortimenter. Vi leverer alt i værktøj, beslag, haveredskaber og grilludstyr til gør-det-selv markedet i Norden. Dette gøres igennem byggemarkeder, varehuse, møbelhuse, værktøjsmagasiner, isenkræmmere og grossister. Vores brede sortiment gør os i stand til at kunne tilfredsstille store dele af den skandinaviske befolkning.

"Vi har skabt en kultur, der forstår at passe godt på vore kunder, og på sig selv. Vort værdisæt bygger på ærlighed, troværdighed, kvalitet og engagement."

"Udlevelsen af disse sikrer fundamentet for at kunne fortsætte virksomhedens ekspansion og skaber driftige medarbejdere."

Lars Bærentsen, CEO & Ejer

Logistikkens jægersoldater

Håndteringen af tusindvis af containere, mange kæder og mange koncepter - har skabt et team af det, vi kalder “logistikkens jægersoldater”.
Millarco benytter stemmestyret varepluk på lageret og effektiviteten er steget med ca. 15%. Samtidig er fejlprocenten faldet mere end 10 gange, således kunderne er sikret de rette produkter i rigtige mængder. En af de helt store fordele er, at lagerekspedienten har begge hænder fri, som også har optimeret Millarco’s arbejdsforhold.
 
Millarco har plads til mange varer. Vores højlager er på 8.000 m².
Millarco vil konstant styrke virksomhedens position som en attraktiv arbejdsplads med engagerede medarbejdere, som tager ansvar for deres og virksomhedens udvikling, og som føler stolthed ved at være en del af Millarco’s team.

Din leverandør af alt til haven og "gør-det-selv" produkter!

Én stor, professionel familie

Du kan nemt finde virksomheder i vores branche, som har flere medarbejdere, og som indkøber mere, omsætter mere og lover mere. Til gengæld er vi ret unikke, når det drejer sig om at levere varen og få det hele til at gå op i en højere enhed – at behandle leverandørerne med respekt for deres forretning, opfylde kundernes behov og skabe et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere og alle andre, som hver dag gør deres yderste gennem hele logistikkæden for at kunne leve op til det, som vi har aftalt.

Uanset om det drejer sig om varesortiment, distributionsmuligheder eller vores webshop, vil vi kun tilbyde løsninger, som vi kan stå inde for, og som fungerer for os og for vores kunder. Vores organisation bygger på ærlighed, troværdighed, engagement og kvalitet, og det er vi stolte af.

Vi er store nok til at have tilstrækkelig kapacitet og dygtige specialister inden for alle områder, men vi er samtidigt også små nok til at kunne arbejde på tværs af afdelingerne og i fællesskab løse de udfordringer, der måtte opstå i den daglige drift. 

Vi tænker ikke i kasser og afdelinger, men ser det store billede. Millarcos professionelle netværk er en velfungerende global familie, hvor vi hjælper og respekterer hinanden og giver plads til udvikling og ideer.

Denne hjemmeside bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold