I 2021 testede Bedste10 vores Boxer høreværn, i deres test af høreværn med Bluetooth, hvor vi blev de stolte ejere af titlen "Bedst til prisen". Begrundelsen kan du også se lige her.

Begrundelse for valget som "Bedst til prisen"
”Hvis du er på udkig efter et høreværn, som har nogle af de lækreste funktioner, men samtidig ikke koster en formue, så er dette høreværn fra Boxer et virkelig stærkt bud. Det kan erhverves til under 1000 kroner, hvilket for alvor gør, at det skiller sig ud i forhold til konkurrenterne”

Utroligt lækkert letvægtshøreværn med DAB+ og FM-modtager. Høreværnet har indbygget genopladeligt lithiumbatteri og holder strøm i op til 15 timer på en opladning. Høreværnet oplades nemt via et standard USB-stik med det medfølgende mikro-USB-kabel. Dæmper udefrakommende støj med 22 dB. Høreværnet har indbygget Bluetooth V4.2, og mikrofon, så du kan streame musik og besvare opkald fra din mobiltelefon, mens du arbejder. Hvis du hellere vil høre radio, gør det store LCD-display det nemt at se, hvilken frekvens du har stillet ind på. Leveres i flot gaveæske, inkl. brugervejledning på dansk, norsk, svensk, finsk og engelsk.

Tekniske detaljer:
FM-radio og DAB+ 
Bluetooth version 4.2
Indbygget mikrofon
15 timers batteritid
Genopladeligt lithiumbatteri: 1500 mAh
Mikro-USB-kabel medfølger
Modstandsdygtighed mod vand: IPX3 (regntæt)
Mål: 170×100×200 mm
Vægt: 340 gram
CE- og RoHS-godkendt