Oplev smagen og komforten med den elektrisk grill med E Braai. Denne grill er perfekt til brug på en altan eller i en have, med de rette udsugningsforhold kan den faktisk også bruges indendørs. Den er nem at transportere i den medfølgende bæretaske så den kan også nemt tages med på ferien, så det er bare at fyre op og skab en fed grillfest, hvor end du er.

Varmespiralen på 2,3 kW sikrer hurtig opvarmningstid. Den automatiske grill temperaturkontrol indstilling gør at du præcist kan indstille den ønskede temperatur. Temperaturen måles ikke som normalt under låget, men fra selve gitteret.

Temperaturen på E Braai er justerbar fra 70 til 270 grader, hvilket gør den også velegnet til slow cooking. Den aftagelige fedtpande tåler opvaskemaskine og er nem at rengøre. Fire kuppelventiler sikrer god luftcirkulation og jævn varmefordeling.

Cadac E Braai el-grill Ø40 cm bordmodel har auto temperature så du kan indstille tilberedningstemperaturen helt nøjagtigt. De 4 luftspjæld lader luften passere gennem grillen, så varmen fordeles jævnt. Varmekapaciteten er op til 300 °C.

Cadac tilbehør kan tilkøbes for at give mulighed for at lave pizza, paella samt meget mere. Grillen er med en rengøringsvenlig grillflade med Greengrill keramisk belægning som rengøres uden brug af stålbørste, samt udtagelig drypbakke, som tåler maskinopvask. Aftagelig og vaskbar glasring, som beskytter varmespolerne imod fedtdryp. Grillen er velegnet til brug på altaner, campingpladser mm.

Se specifikationer her:

Varmekapacitet op til 300 °C.
Spænding: 230 Volt.
Effekt: 2300 Watt.
Bredde: 48 cm
Højde: 35,5 cm
Dybde: 44,5 cm
Medfølger: bæretaske og grydeholder samt grillrist med keramisk belægning.

Se og oplev produktvideo og brugervejledning her:

Klik for brugervejledning