Det nye tørrestativ fra Green>it® er lavet i mahogni og aluminium, hvilket gør at det er vedligeholdelsesfrit. Designet er enkelt og minimalistisk i bedste nordisk stil.

En varm, blæsende solskinsdag er perfekt til at tørre tøj i, men kan det våde vasketøj også tørre udenfor i frostvejr? Du kan godt tørre tøj udenfor, når temperaturen er under nul, og det er frostvejr.

Temperaturen påvirker tøjtørringen, men den er ikke afgørende for, om dit vasketøj bliver tørt, når du hænger det op udenfor. Det er i stedet mængden af fugt i luften.

Gode råd:

1) Hvis du har en tørretumbler i energiklasse C, som du bruger tre gange om ugen, bliver det ifølge beregneren til et årligt strømforbrug på 546 kWh og en udgift på 1.239 kroner ved en el-pris på 2,27 kroner/kWh (Opdateret:18/11-2022)

2) En skarp vintersol kan blege dit farvede tøj - ligesom høj sol på en sommerdag. Vi anbefaler derfor at vende vrangen ud af tøjet, hvis du ikke vil have det bleget på en solrig frostdag.

Produktbeskrivelse:

Eksklusivt tørrestativ udført i aluminium og mahogni. Kombinationen af aluminium og mahogni giver et let, elegant og moderne design, der samtidig er vedligeholdesfrit.

Mål:
Aluminium i 4 mm tykkelse: 50x50x2900 mm.
Mahogni: 52x52x700 mm.
Inkl. Plastbelagt stålwire: 2 mm. x 40 meter.

 

Klik her for mere info og salgssteder