Pizzaovnen fra Cozze® gjort det muligt at bruge tiden på at lave perfekt hjemmelavede pizza på de danske terrasser og baghaver.

Når temperaturen stiger og dagene bliver længere, er én ting sikkert – Vi skal udenfor og nyde vejret med god mad! Førhen var hjemmelavet pizza både svært at tilberede ordentligt i en almindelig ovn, samtidig med at pizzaen på vejen ud til terrassen eller i haven allerede havde mistet en del temperatur.

Med vores nye Cozze® Pizzaovn er besværet nu slut, og du har nu mulighed for at lave lækre hjemmelavede pizzaer på stedet! Cozze Pizzaovnen er en enkel og nem måde at lave en hjemmelavet pizza. Når pizzaen er lavet af lækre, friske ingredienser er den hurtig og nem at tilberede. Du kan finde din nye pizzaovn i din lokale Cozze-forretning.

Pizzaovnen når en temperatur på 400 grader på 20 minutter, og du kan bage din pizza på kun 2 minutter på den medfølgende pizzasten i ovnen.

Sammen med lanceringen af pizzaovnen, følger Cozze® blandt andet trop med lanceringen af et udebord, Pizzaspade, Pizzarulle, Pizzaskærebræt, bæretaske til pizzaovnen samt overtræk til udebordet og pizzaovnen.

Folk spørger også om:

Hvor varm skal cozze være?

Maksimal temperatur på 400 grader Celsius og en opvarmningstid på kun 20 minutter. Når den først er varm, tager det kun 2 minutter at tilberede din pizza!

Hvordan bruger man cozze pizzaovn?

Det opnår du bedst ved at stille Cozze pizzaovnen et sted hvor der er læ eller ved at skabe læ for ovnen. Pizzaovnen tændes på fuld varme i ca. 20 minutter. Når Pizzaovnen er varm skubbes pizzaen ind i ovnen ved hjælp af Pizzaspaden så langt ind i ovnen som muligt, uden at den rører ved bagvæggen.

Kan man bruge en gas pizzaovn indendørs?

Her er det korte svar nej det kan den ikke! Den er til udendørsbrug og er ikke godkendt til brug indendørs.

Se mere om Cozze Pizzaovne her